Advanced Search
Advanced Search

TRY 0 to TRY 1.500.000

we found 0 results
Your search results
Posted by Nicolaas Baars on 27 mei 2014
| 0

Kleiner gaan wonen of… groter, misschien iets nieuws of een andere reden om van woning te veranderen,. Wij zijn er om u te helpen met een 3 mans team bekend met bouwkundige problemen en prijsstellingen. Wij kunnen u 24/7 van dienst zijn om de belangrijke beslissingen goed te overwegen . Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in onze markt. Het aantal mensen dat op middelbare leeftijd vanuit de grote steden verhuisd naar de gemoedelijkheid en de vriendelijkheid in de kleine steden als Koycegiz wordt elk jaar groter. Niet alleen werkt dat prijsopdrijvend maar de werkgelegenheid trekst eveneens aan. De woning prijzen stijgen het wordt tijd uw geld in waardevolle (vaste) artikelen te investeren.

Uw huis verkopen is een gevoelige en grote beslissing waarmee ook een variatie  aan mogelijkheden zich aandienen. Bij het aantrekken van kopers tot het lezen van overeenkomsten  het is altijd makkelijk om een goede makelaar om handen te hebben, het helpt de zaken overzichtelijk te houden zonder stress en het maken van de best mogelijke beslissing. Het vinden van een goede makelaar is al niet makkelijk, wij maken het makkelijk. Kom vrijblijvend binnen om de zaken door te spreken.

Als u besluit om ons bij uw keuzes te assiteren staan wij 24/7 voor u klaar. Onze website is ook ingericht om zelf actie te ondernemen. Al voor een paar TL kunt u uw woning aanprijzen. Maak gebruik van die eenvoudige mogelijkheid

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings