Advanced Search
Advanced Search

TRY 0 to TRY 1.500.000

we found 0 results
Your search results

Culture

[info_circle icon_position=”180″ edge_radius=”80″ icon_size=”32″ img_icon_size=”32″ content_icon_size=”32″ content_bg=”#f4f4f4″ content_color=”#82604a” auto_slide=”on” auto_slide_duration=”3″ responsive_breakpoint=”800″ title_font_size=”tablet:12px;tablet_portrait:10px;mobile_landscape:8px;mobile:8px;”][/info_circle]

KOYCEGIZ

Koycegiz is een typisch streekcentrum, al in de Romeinse tijd kwamen hier de reizigers van heinde en ver om aankopen te doen op maandag als de kooplui en de boeren hun producten naar de markt brengen. Bij het krieken van de dag is het al een drukte van jewels. Alle kooplieden willen de beste plaats bemachtigen. Van koeien kippen eieren fruit groente vis vlees noten, maar ook huishoudelijke zaken en stoffen, kleding, kortom op elk gebied is er van alles te koop.

Sultanya

Er wordt beweerd dat al in de oudheid Keizerin Cleopatra van Egypte hier kwam baden, ik heb goed rondgekeken maar van haar is niets meer te vinden jammer genoeg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am message box. Click edit button to change this text.

Compare Listings